Дом > Изложба > Садржај
Блуетоотх слушалице предности
Mar 28, 2017

1, употреба Блуетоотх слушалица возача ће се веома слободно. Било да се ради кад погледам уназад, или након кола стоје натраг да узме позадину ствари, када је аутомобил је веома погодан за одговарање на позиве, без бриге, боље заштитили вашу сигурност.

2. Блуетоотх-квалитет слушалице је добра, а понекад чак и више него директан одговор на дејство телефонског разговора је такође јасно. Било да је у трчању. Спорт. Фитнесс. Дати вам природну расправу да уживају у звуцима природе. А сада Блуетоотх слушалице је много више да се ослободи своје руке функција (одговор / крај / одбаци / трансфер, телефон на чекању, поновно бирање, Муте, подешавање јачине звука, мулти-поинт везе, слушање музике репродукцију / паузу, смањење буке, АПП камере , глас мерење времена, итд)

3. Употреба Блуетоотх слушалице, јавља се не можемо игнорисати предности: здравље! Често говоримо телефоном мора имати такво искуство, ручни близу уха, не само руке и врат лако доводе до тегоба, разговара већ дуже време чак и глава постепено бол горе. Блуетоотх слушалице електромагнетне таласе него што је недовољно, говорити о телефоном док је телефон у ташни или џепу, носи слушалице лако говорити, ни руке ће се одржати висок, али такође може ефикасно да смањи утицај електромагнетних таласа на Људско тело.