Дом > Изложба > Садржај
Слушалице произвођачи вам рећи разлику између слушалице и обичних слушалица
Mar 28, 2017

Пре свега, слушалице звучника мембрана материјал је другачија, то ће довести до различитих бендова различитих запремина звука, добро степен ће бити другачије, као што су: волумен бас довољно Ах, у реду Ах.

Друго, укупна облик слушалица слушалица може довести до различитих промена у звучним таласима након рефлексије. Специфичан избор ком облику ће морати да слуша, да се прилагоде. Поред тога, као што је бас довољно испред проблема, али и узети у обзир бас неће бити превелики и звук, високи волумен неће бити превелика или премала, како АКО ... ... Иако је Машина се може измерити, али специфичан efekat је да се ослони на искусне људе да слушају, да се прилагоди, да се утврди масовну производњу.

Због испред сигнала, Јацк, жице, итд, ће имати утицај на сигнал, како би се смањила слабљења сигнала, лежерно а слични конектори за слушалице су позлаћени. Поред тога, да би се боље ослабити буке уређаја, већи је бољи унутрашњи отпор на слушалицама, али је унутрашњи отпор је превелик, а обичан МП3 и не помера, па како унутрашњи отпор слушалице, kakav утицај, која опрема Они такође морају да пажљиво проучити.