Дом > Изложба > Садржај
Слушалице добављачи говорити о методама превенције слушалице линија оштећења
Mar 28, 2017

1. спречи пада са слушалицама. Слушалице добављачи, људи једном у дубоко стање мировања ће подсвесно окренути на супротну страну, тело више пута обрт могу бити укључени у делу краставцима у руци (или руку), боре на зглобу и ушију на обе уху у телу твист Мовинг истовремено формирање разлику од нестанка, цут офф лине слушалице. За оне чепова за уши на катетера за "тешке категорије" Када је представа може да умре од онога, што сунђер комплета Ах, гумене сетови Ах ће бити стални узрок!

2. Хеадсет анализе добављача су чепови морају бити пре краја линије како би се осигурало да оба краја линије (близу краја јединице слушалице и близу краја утикача) у правој држави, односно шетња када је четири тресе линију за слушалице поновио савијања Водећи на лом (метална жица је највећи табу се понавља савијање).

3. Многи слушалице ће бити пропраћен заштитним поклопцем (или заштитну кутију), јер су произвођачи мери за постојање одређеног улогу у заштити, тако да је употреба заштитног поклопца може бити што је више могуће задржати слушалице без оштећења. Оба прашина и могу да спрече оштећења, служе два сврхе, зашто не!

4. Хеадсет добављача за спречавање корозивних течности држати линије тела. Народна зној садржи корозивне, озбиљан може да изазове краставце сломити, па би слушалице треба да буде што је више могуће пре краставци одељку одеће око тела.